Welkom!
¡Bienvenido!
Binnenkort vertrekken wij voor bijna 3 maanden richting Zuid-Amerika!
Via deze site zullen wij – in de mate van het mogelijke - jullie op de hoogte houden van al onze avonturen, en dan mogen we jullie uiteraard ook de meest sappige foto’s niet onthouden ;-)
We hopen dat jullie met veel plezier onze verhalen volgen, en laat hier zeker af en toe eens een berichtje achter!
Manu & Silvie
Veel plezier daar Manu en Silvie !
Doe dat goed daar hé. Braaf zijn!!!
Wacht vol ongeduld op het eerste verslag.
Hoi nichtje en Manu
Heel veel plezier en veel succes met jullie reis!
Ik ben echt eens benieuwd naar jullie verhalen :)
Hoi Silvie en Manu,
zijn jullie ter plaatse geraakt.
Ik wacht vol ongeduld op een seintje uit het verre Peru
Kusjes
dag liefste silvie en manu
silvie ik mis jou
ik hoop dat je het daar naar je zin zult hebben
kusjes sientje
Hoi Silvie en Manu,
we zijn hier zaterdagnamiddag.
Zijn julie goed aangekomen?
Alles goed verlopen?
Laat eens eventjes iets van julie horen.
Groetjes
hey silvie en manu al veel beleefd of moet het nog komen
vele kusjes van mama papa broer zus en ik
Aan de wachtenden op nieuws : Silvie heeft een kort mailtje gestuurd om te melden dat alles ok is. Ze (Manu en Silvie) hadden duidelijk weinig tijd. De gsm werkt niet waar ze nu zijn. Normaal gezien zijn ze na de landing vertrokken naar Pisco om deze stad te bezoeken (circa 6 uren bus). Ze zouden dan vandaag terugkeren naar de luchthaven om Lies en Anne op te halen, die vandaag toekomen in Peru. Met hun 4 zullen ze dan morgen naar Cusco reizen (circa 14 uren bus) om hun daarna voor 5 weken te installeren bij hun gastgezinnen. Verdere en betere informatie krijgen jullie wel van Silvie en Manu zelf.
dag silvieke en manu
is het daar warm
grtjs
hajo sivie en manu
ik mis jou ook hoor silvie , als je wat hebt beleefd ben ik waarschijnlijk aan het slapen daag
fientje (l)
HALLO SILVIETJE
IK MIS JOU HEEL ERG , EN DE ANDEREN OOK . HEB JE LEKKER ETEN .iK HEB VAN LIESBETH GEHOORD DAT JE CAVIA HEBT GEGETEN BAHHHHHHH . IK MOET BIJNA FLAUWVALLEN ALS IK HET ZIE . hEB JE EEN ZACHT BED OF SLAAP JE IN DE NATUUR . iK HOOP DAT SAMEN MET MANU LEUKE DINGEN GAAT BELEVEN DIKKE KUSSEN GESTUURD NAAR HET VERRE PERU . VAN ONS ALLEMAAL
hallo silvie
ik vertrek maandag op zeeklassen in blankenberge . ik ga jou hard missen.wij gaan op zeeklassen dinsdag naar plopsaland de panne .Ik ben daar nog nooit geweest maar ik weet wel dat het leuk zal worden . vele dikke dikke zoenen van sientje en ik ga je mega super megamega supersuper hard missen dikke zoennnnnnnnnn grtjs sientje